Deze website is niet geoptimaliseert voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Maak je eigen artikel!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Leuke films
Gemaakt door: Jasmien, Kameleon uit Utrecht

Dit artikel gaat over films, omdat ik er zelf heel veel bekijk en omdat het leuk is!

Er zijn een heleboel soorten films. Bijvoorbeeld:
Horror: dat is met griezelige dingen en vaak met geesten enz...
Comedy: dat zijn echte lachfilms denk maar aan mister bean en eddy murphy
Drama: dat is dat er hele erge dingen gebeuren waardoor vaak het leven van iemand in de put gaat
Romantiek: dat is met liefde en dat soort dingen.

Bij een film maken letten de makers op verschillende dingen. Het belangrijkste is dat je niet in de lach schiet of dat je helemaal rood wordt als je op de set staat. Als je een film kijkt denk je wouw!; dat kunnen ze goed zonder dat ze lachen! Maar als je backstage of de bloopers kijkt dan zie je dat ze een scene soms vaker dan 100 keer moeten opnemen!

Mijn favoriete film is: The devil wears prada. Dat is een film dat gaat over een meisje dat besluit de mode-industrie in te gaan. Haar baas Miranda en haar secetaresse Sage vinden haar een domme brunette dat niks van de mode afweet. Maar als haar carriere als seceteresse van de o zo grote miranda uit elkaar dreigt te vallen vraagt ze Dannie om hulp. Hij werkt bij de kledingmagazijn. Dannie geeft haar kleding en afdankertjes van Miranda. Op een dag vraagt Miranda het script van de nieuwe Harry-potter film voor haar tweeling. Darla is het nu echt zat en zegt tegen haar man dat ze weggaat, maar een man die haar helpt om aan het script te komen geeft het haar. Haar man gaat bij haar weg en zo komt er nog heeeel veel drama.

Mijn top 5 films zijn:
1: The devil wears prada
2: Afblijven
3: Another cinderella story
4: Princess diary
5: The intepreter
KIDS4media is een initiatief van GO4media