Deze website is niet geoptimaliseert voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Maak je eigen artikel!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
De natuur in
Gemaakt door: eline, De Hoge Raven uit Utrecht

Hebben we wel natuur in de wijk en omstreken? Kan je wel op veel plaatsen spelen? Hebben we dat eigenlijk wel? Ik hoop dat je plezier hebt met het lezen van dit artikel!!!!!!!

Vinden julie dat er veel natuur is in Hoograven? Veel bossen of dieren?Zouden julie niet wat meer veldjes willen hebben om lekker op te voetballen of te picknicken? Ik ga het in dit artikel hebben over de Natuur in de wijk Hoograven in Utrecht.

Prinses Irene zei laatst op het nieuws: kinderen moeten meer van de natuur te zien krijgen en er beter mee om leren gaan en dat kunnen ze alleen als ze van jongs afaan er mee om gaan. Maar kan dat wel als je in de stad woont? Of in een woonwijk? Veel natuur is er niet in Hoograven en omstreken. En als je dan naar het bos wil moet je eerst een heel eind fietsen! (niet dat dat slecht voor je is ofzo...) maar het is denk ik wel fijner als je kan lopen naar een stukje natuur! Misschien meer parken ofzo!

Het zou dus erg fijn zijn als er wat meer natuur in de wijk zal komen! Want zeg nou zelf...wat is er heerlijker om een balletje te trappen vlak voor je huis?
KIDS4media is een initiatief van GO4media