Deze website is niet geoptimaliseert voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Maak je eigen artikel!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Backstage in de Schouwburg
Gemaakt door: Mourad, Parkschool uit Utrecht

Vandaag zijn we naar de Schouwburg geweest, naar de voorstelling Momo en de Tijdspaarders. Na afloop hadden we een interview met de productieleider en kregen we een rondleiding backstage!

Vandaag zijn we naar het theather geweest. We zijn met de bus gegaan. Het was best wel druk in de bus, maar dat maakte niks uit.

We zijn naar de voorstelling Momo en de Tijdspaarders geweest.
Na afloop hebben we de productieleider geinterviewd. Het was heel spannend.
Ik moest de vragen stellen. Dat ging vrij goed tot ik op een gegeven moment geen vragen meer had. Ik stond dus stil terwijl de camera door filmde. Het is niet dat ik geen vragen had verzonnen. Ik had het papiertje met vragen per ongeluk thuis gelaten.
Na hem geinterviewd te hebben gaf de productieleider ons een rondleiding. Dat was leuk en ook spannend want we waren backstage! En een voorstelling lijkt vrij simpel maar nadat je backstage bent geweest en alles hebt gezien, merk je wel dat ze er veel moeite voor doen.

Ik vond het een leuke voorstelling. Er waren meerdere scholen, maar ik had vrijwel de beste plek: helemaal voorin in het midden!
KIDS4media is een initiatief van GO4media